divendres, 14 de gener del 2011

Pricacitat i internet

6 comentaris:

  1. Holasss.
    Al factor comú en tots els vídeos es qaue tracta sobre les dones.
    Una cosa que transmet es que cuan pujes una cosa a internet ja no es teva. Es de tots.
    I que lo que no fas a la vida real perquè ho fas a internet, com insultar a la gent posar tota la informació sobre tu (on vius, horaris, a quin col·legi vas...)

    ResponElimina
  2. Crec que els vídeos són mol exagerats, i que si vas en una mica de compte això no passa.

    ResponElimina
  3. Aquest vídeo m'ha agradat més perque tú inconcientment tu poses informació teua, que la pot veure tothom, coeguts o no.

    ResponElimina
  4. En aquest vídeo ens parla sobre els perills que pot provocar donar la nostra informació privada a qualsevol persona, ja que no sabem els tipus de riscos els quans ens podem enfrontar després d'haver donat tota aquesta informació. Ademés, hi ha gent de tot tipus i no sabem mai com poden reaccionar o que poden fer després de que nosaltres haguem donat aquesta informació. TEMA PRINCIPAL: No tenim que donar la nostra informació privada a qualsevol persona i només si és de confiança.

    ResponElimina
  5. 2a part...
    També dir que aquestos vídeos ten molta raó.Ja que això pot passar en situacions reals i es perillós.
    Els missatges als vídeos estàn ben reflectits :)

    :) xD ;) :o

    ResponElimina
  6. Crec que aquest video té molta raó perquè en la TEVA vida TU decideixes amb qui la vols compartir, qui vols que sapigue les teves coses i qui no, en canvi quan penjes alguna cosa a Internet no pots contralar qui ho veu i qui no, i això et pot comportar molts problemes.

    ResponElimina